• LIKAVA - centrum sociálnych služieb, Likavka 9, 034 95
  • 044 430 5810

Deň otvorených dverí zariadenia LIKAVA - centrum sociálnych služieb

Rok 2018 sa stal pre naše zariadenie LIKAVA - CSS rokom, kedy sme  oslávili 55. výročie jeho založenia. Oslava sa uskutočnila dňa 5.12.2018 v zariadení, a niesla sa v dôstojnom a slávnostnom duchu, ktorý bol podporený kvalitným kultúrnym programom, ktorý nám prišli predviesť žiaci z MŠ Likavka, žiaci zo ZÚŠ Jánoš, tanečná skupina Elišky a FS Salatín.

Nakoľko sa blížil vianočný čas, zariadenie bolo nádherne vyzdobené vianočnými dekoráciami. Celkovú atmosféru podporili aj ľudoví umelci, ktorí prišli predviesť prítomným svoje umenie.  Aj šikovnosť rúk našich prijímateľov bola zhmotnená, a to v podobe dekoračných predmetov, ktoré sami vyrobili. Že sa naše výrobky páčili svedčilo o tom to, že si väčšinu z nich zamestnanci a taktiež návštevníci zariadenia zakúpili.

Pretože ku každému výročiu patrí aj oceňovanie zamestnancov, nechýbalo teda ani pri tejto vzácnej príležitosti. Pani riaditeľka ocenila niektorých zamestnancov, a poďakovala sa im, za ich obetavú prácu v prospech zariadenia. Pre prítomných bolo pripravené občerstvenie s množstvom chuťoviek. Celá akcia bola skutočným ocenením zamestnancov a taktiež uctením si prijímateľov sociálnej služby, ktorí žijú v našom zariadení.

Fotografie z tejto akcie nájdete v našej fotogalérii.